Mehmet Hasan Sert İlkokulu

WEB https://mhsert.meb.k12.tr
Adres : AŞKAN MAH. ULUKONAK SK. NO 10 İÇ KAPI NO 2 MERAM / KONYA
VİZYON : Okulumuzda öğrencilerimizin yaş seviyesine uygun olacak şekilde, Eğitimin mekanik değil insani bir sistem olduğu bu nedenle sistemin temel odağının “insan” olduğu vurgusundan yola çıkarak tüm paydaşlarının senkronize bir şekilde eğitimde dönüşüm seferberliği sürecine katılarak, 2023 Türkiye hedeflerine uygun çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı çocuklar yetiştirme yolunda; Sosyal-kültürel etkinliklerde adından söz ettiren topluma model olabilecek, çevremizde örnek alınan, alanında öncü ve saygın bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş, ilkeli, araştıran, sorgulayan, iş birliğine açık, öğrenmeye hazır; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, Türk milletinin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatılmış, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunacak bireyler yetiştirmek ve bu doğrultuda bir üst öğrenim için gerekli eğitimi vermektir.
BAŞARILAR :

Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ-KALORİFER
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA MERAM YENİ YOL OTOBÜS VE DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİ